12.22.2010

Ini sungguh tidak senonoh oke.



kenape tajuk ini sebegini rupe? kerana sy sedang nak update belog dikala waktu office hour. hehe..jom update laju3. nak update sal diri ini. diri ini akan mengalami gangguan emosi kerana hati meronta2 utk pulang ke kampung halaman. rindu ma.tasnim.kakak.




kedua hati ini meronta2 xmau pindah dari ampang.isk3. by Januari i will be officially move to Shah Alam..huwaaaaaaaaaa. selamat tinggal Ampang. Semoga Shah Alam menjanjikan kebahgiaan utk ku. frensss,, do visit me at shah alam pliss..




ketige hati ini menangis rindukan tunang. ehmmm..diam xdiam..dah almost 3 month my tunang tgglkan sy terkapai2 dibumi malaysia ini.




keempat sy rase makin ari sy makin pekak. xdengar ape org sdg crite. tgk...skrg anne ngan kak sya tanye ape pon sy xdengar..dan pandangan sy blur apabila melihat mereke. adekah ade kaitan rabun dgn pekak? owh gangguan emosi sungguh.kene buat checkup telinge pantas2.


bye peeps!
pssttt, kdg2 sy rase attach pix sy selalu xkene tajuk n totally xde kaitan dgn tajuk. (T__T)

11.16.2010

Aquaria wif family

say hi.

Just nak menunjuk gambar kat Aquaria tempoh hari...
**euwww..perangai mcm budak kecit..Tasnim pun xmcm tu tau..**

Tahukah anda? ini adelah terowong dasar laut terpanjang (90m) di MalAysia.
Tunnel tersebut dikilangkan di German
dipanaskan dan dibentuk di New Zealand
Ketebalan cermin melengkung adalah 55mm



excited smpai nampak spender pink..hehe

cantek bukan??


lelong lelong..sekilo rm50...**mahal oke..xde 50 xleyh beli sekor tu..=P!

see??

sedang berangan2 kat pulau tioman..

awas! ikan jos dibelakang anda.

FAKTA:
harga tiker,
adult rm35/ kepala
kids (3 yrs abuv) rm 25/ kepala
same goes to warga emas pun rm25/kepale

RECOMMENDATION:
  • sesuai jika ingin membawa anak yg b'umur 3 tahun ke atas mengenal haiwan dasar laut..exposed them to the natural beauty of sea view..kenape sy xrecommend utk child below 3? sbb kids below 3 xdpt luahkan rase xcited tgk haiwan lagi..3 tahun is the greatttt age if u want to see their responds..
  • kurang sesuai utk dewasa kalau nak g dating..haha..tp kalau nak rilex2 n menghayati dan juga berangan rangan di dasar laut without diving deep down the sea..boley jer..=))
RATING to go THERE:
3 Bintangg per 5 Bintang.

say bye.

10.28.2010

Done

Its done. with peacefully flow. i lyke. Alhamdulillah, telah berjaye mengawal emosi yg tdk stabil dr smlm....itupun lepas breakfast pekene roti canai pisang and... ney, tea tarik satu! akak more cool and rilex dan berjaye mengawal situasi.hehe..tp akak rase, agak berterabur pcakapan akak td. perkataan2 yg berbentuk teknikal kurang. dan penyampaian kurang jelas dan agak shy2 turtle. tetapi kelihatan audience spt paham. agagaga..akak pon xpaham ape yg akak ckp ni..mjurlah En Isran yg kacak sentiase membantu gurlpowernyer..aip aip..jgn lebih2 na..die bos akakk..;P..
overall, okey. nice one! tp perlu improve dari semase ke semase..and nobody perfects aite? nobody nobody but u..sila tekan butang YA jika stuju. tq,(@.@)

ok, enuf about my presentation..

ni berkenaan tawaran harga c**c*m broadband.
Aritu, sy ke celcom branch kerana tertarik dgn iklan yg menghairahkan yg tertulis rm 48 per month for broadband unlimited plan. lalu, sy bertanya "Encek, ni speed die oke ke? laju x? kalo viva ngan myv and inspira..encek labelkan die ape? " lalu die menjawab, "puan, eh cik adik pretty pretty woman..hehe..mengikut yang sy tahu..plan rm48 are enuf kalau just nak layari internet tanpe rushing2 nak kejar ketapi lompat, so sy labelkan die sbg myv.."..oooooo...dan sy terus membuat kputusan utk downgrade kan plan broadband sy (sblm ni pakai yg rm68/month)yerla,,,sy WAJIB berjimat..jimat cermat amalan yg baek lg mulia dan menguntungkan.=)..nyaris2 nak tukar plan, tedetik dhati ini. utk hold dlu rancangan..kenape? sbb tyme tu xdpt gaji lg..nk tukar plan ke..nak upgrade plan ke..tggu la gaji masuk dlu bhai..plus, teman sy penah berpesan. if anything yg berkaitan, jgn ke branch. sile ke centre trus. sbb perkhidmatan dkat cntre lagi tulus dan mulus. branch ni kdg2 amik untung atas angin ya puan2 dan tuan2..ingat pesan ai ni.

dan waktu lunch td, sy, nash, and ina ke centre..utk downgrade plan..bcoz mengikut org yg dkt branch tu ckp, speed utk plan rm68 yg zaman dolu2 tyme modem die besar gabak tuuu is same ngan speed plan rm48 skrg..so, of course la i WAJIB tkr plan kan..why should i pay more if i got same service. isnt it? sila type YA jika anda berstuju..so,i WAJIB tkr plan now. rite now! rm20 tu duit bhai..rm20 bleyh buh minyak kete g jalan2 smpai IKEA. tehehehe~~..tp, customer service kat ctu mention yg speed ai ni mmg 512kbps and plan rm48 tu plan baru, xde kaitan ngan yg dlu.zaman modem besar gabak ke ape ke.xde kaitan. speed baru ni iaitu 384mbps. which is die sediakan perkhidmatan yg low cost la kirenye.so it means yg plan rm48 skrg tu low speed than my current plan. skrg ni pon dah rase lambat, apetah lg nak tukar plan yg reduce kan die nyer speed. no thanks.

so, moral of the story..sile berurusan dgn mane2 centre sblm anda membuat kputusan. sb pertame, CS di centre lg knowledgable about their procurement. dilatih dan mmg terlatih dan mengikut procidure yg ditetapkan. kalau kat branch dieorg just entertain plggn utk kepentgn branch dorg jer.no doubt. dieorg jwb ikot sedap mulut jer. bg dorg, mmg customer first but benefits come first before considering the customer needs.

10.27.2010

Neves la jugak!

Besok kene buat pembentangan to jurutera kanan unit perancang PJ utk projek rehab sy di PPU motorola. sy neves. sy takot kalau2 pembentangan sy kurang unsur2 dan pkataan2 teknikal. sbb sy mmg bukan berjiwe teknikal. sy neves ni. isk3 =| xbleyh senyum. xbleyh mandi. tp still boleh layan drama episod Chinta Candury..hehe=)..aik? dah boleh senyum ka..(@_@)

harap2 esok bjalan lancar sepertimana yg dirancang. jgn ade yg terkurang. terkurang ckit xpe. aminnn...everyone want it in perfect..including me..eh x x, ai tahu ai xperfect but i just try hard to impress my boss..hehe..a bit kekok dgn bos..maybe sbb sume manpower under my boss sume angles kot...dats why i mcm agak kekok. if ade laki2 might be ok kot. let it be..asalkan i do my job, xkaco org, xkaco boss. think positive babe!

10.26.2010

Penat tetapi seronok


alifff...minyak masyyak bangg!! ahaks..tibe2 teringat dekat anak buah ku sorg...hihi..suke sgt tiru gaye iklan minyak masak cap alif tu..ahaks

weekend aritu kami se-adik beradik sbb bkn se-keluarga (kakak, tasnim and my abg ipar) ke GENTING HIGHLANDS kota keriangan..hoyey!..seronok bleyh bwk the one and only niece bermain sakan..dielah yg paling seronok..dielah yg paling senang hati..and die lah yg paling letih...asal masuk kete jer tdo..kah3

kami kesane about 12 o'clock and sempat singgah mkan di Gombak before naek genting..sbb lapa sgt and nak kumpul tenaga berjalan kat sane..si kecik tasnim plak dah muntah2 tyme naek genting sbb loya jalan berbukit pusing2..hak3..kesian plak tgk budak kecik loya ni..=P

then sampai sane terus serbu tmpt beli tiket. and kerete we park at 1st world hotel parking bay. yg peliknya, byk pulak parking tyme2 weeknd cm ni..???
after that, kami trun sdkit dr kehirukpikukkan kota keriangan..mencari tmpt bermlm..and hotel sri malaysia jadi pilihan...**my sis yg plih, tatahu sbb ape** mungkin sbb aku yg suggest cari hotel kat bwh..sbb aku mls nak check in kat first world sbb neves tgk org rmai sgt..ngerti?..but, Hotel Sri Malaysia oke ape? hehe..=D..support lah perkhidmatan buatan Malaysia.

and the lucky part comes in the middle of the nite..ececeh..
mlm2 kami xde nak buat ape, and rase membazir plak alang2 naek kat genting ni xbuat pape. so, we decide utk panjat ke Genting theme park lagi..mane tahu, nak shopping2 ke..but then, terpark kerete dekat lua plak..alasannye nak jalan2 amik angin sejuk kat genting..ok fine. pada awlnya sy xbstuju..sbb sy mls nak jalan. dah penat. dah tired. but then, after jalan for a while..rupenye jalan tu menuju ke outdoor themepark melalui jalan blakang...yoshh!! ini bukan menceroh yg puan2..tetapi ini rezeki budak..anak kecik..minyak masyaaakkk banggg...agagaga

apa lg, dgn gelojoh kami masuk dan maen sume menan yg ade...muahahahahahaha..tp tasnim dah penat, sume bende xnk maen..dgn mama n papa die skali die xbg maen..aduyai..kenape menolak rezeki tasnim oiiii..minyak masyaaakkk bang!! hehehe..wut a happy nyte we have...

dalam mase yg same sy bsedih xdpt joint gegurl hapy2 di Zamrud, Jln Klang Lama. Takdir atau kebetulan ya puan puan? sedih oke...oh kekanda jgn iri hati, adinda naek pangkat lagi..(eh eh lirik ini xde kene mengena kalau ya pon anda nak menyanyi...)

Keesokan harinya which is hari ahad..kami trun dr genting after having breakfast yg nyaman..and menuju ke IKEA..kakak kate nak beli brg2...perabot..berkenan katenye..ok..i lead them to IKEA wif my superb GPS mr Garmin..=B..tahu x ape perabot yg dibeli oleh si kakak?
gelas, bakul laundary, tmpt letak plastik beg(yg ade byk lubang tuuu), tent untk macik tasnim maen pondok2, balang cute utk kitchen stuff..itu dia perabotnya tuan tuan dan puan puan..sekian lawatan tapak kite ke IKEA harini..utk sy? pasti lah bende2 kiut dr IKEA menjadi pilihan sy..bukan mcm kakak sy..brg2 xcute langsung..muahahaha..padahal beli mini iron board and spray bju utk iron jer pon..ahaks.,


10.22.2010

Belog ku yang berwajah baru..Fuhhh!!

alamatttt..testing testing 1 2 3 4 5..TARRAAAA~~
bersempena dgn belog ku yang berwajah baru ini..yg tampil penuh menawan dan funky n hot stuff belog..lebih2 plak die..
lame kot godek bendalah ni..tp puas hati enuf touch up sane touch up cni..3 jam jugak la gamaknye..

esok saya dan siblings (rmai la sgt adik beradik kuh) vacation..bunyi mcm jauh..ihihihi..bersama anak buah yg nakal and energetic giler and abg ipar ku yg gagah gilew dan kakak ku yg hawt giler tu..
hoyey!..dah lame xbersama kuarge..this is tyme to made up! c u my 'bekengly' titer=))

10.18.2010

kenape dgn die ni?

sumthing wrong wif someone..muke cantek, tp hati mcm xberape nak cantek..memperlekehkan org macam akakk..ai tahu la ai budak baru..ambil galah tolong jolokkan ..sy budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan..ini x, jwb dgn muke toye..baek xpayah..! eskius me, awk tu kerani..ingat ckit..huh! nyampah akakk..

ok
ok
ok
fine.
nnt nak try test power..tgk mcm mane plak nnt die nyer feedback...

10.14.2010

Fuyoo for today!

saya rasa saya nak update blog..=)

hye hye..
Hari ni saya rasa saya rajin sbb minum kopi gano smpai terdetik nk update blog..ape punye kecoh la saya ni, setiap kali nak update blog je kecohh..ishk..

Hari ni saya duduk ofis plus minus dalam 2 jam je..selebihnye byk masa sy ke yard n site..
arini ade postmortem cable 33kv dekat yard..terdapat fault pd joint di cross bond..and bile dibedah siasat cable tersebut..antara punca yg menyebabkan fault adelah kerana jarak antara XLPE dan ferrule adelah tdk mengikut clearance yg ditetapkan...terlalu byk conductor yg terdedah..maka, fault terjadi!

today site visit is to PMU Meru..hangus terbakarrrr..
SG Tamco 11kV rite hand site terbakar..nasib left hand site still bleyh function..punca belom disahkan lg..tp mengikut ape yg sy faham..DC supply xfunction and menyebabkan alarm tdk dapat dikesan oleh RCC..dan oleh kerana alarm xdpt dikesan..and tebabom! tp saya plik..kenape CB xtrip? protection unit sila jawab? hehe=P padahal xde sape bace blog haku...ade ai kesah?

dats wut i found for today..hectic day! Fuyooo! =D

Seronoknye kalau hari hari mcm ni,,GM..tolonglah hantar sy ke kawasan..sy nak jalan2..hari2 ke site..bling blinggg,,

awaakkk..tau x..aritu sy dapat 1 basic question ttg electrical dr bos sy..and sy jwb dgn tdk confident..oh no..muke sy merah padam n panas semacam..bos sy pulak tenung semacam...uhuhu..oke..mulai arini sy nak stdy balik smpai lebam..bossss..susahnya nak memperkukuhkan system niiiiiiiiiiiiiiiiii..huk(T____T)


oke..dah lame xletak gmbr dlm blog..silekan gmbar..bersedia utk mendarat di wonder why blog:

alamak..lamenye uploading photo..bye lah!

6.07.2010

ILSAS

Mggu ini harus ke ILSAS dgn harapan..ade kursus utk 33KV system..tetapi hampe..sepertinya pihak pengurusan ilsas dan HR Tnb miscomm...kursus yg dianjurkan HR tdk mendpt perhatian dr pihak ilsas,,dannn,,,kami yg jadik mangse,,sbb xde tenage pengajar...huuuu(T___T)..baek xyah dtg kalo mcm nih...(-.-) nyampah ai!~***sigh~~~

.
.
.
.
wutever
.
.
.

Weekend ni ramai mempelai akan bergandingan diatas pelamin nan indah..insya4JJI akan ku penuhi jemputan mereka...adiah sudah pon dibeli...cume empunyer diri ni available ke x ntah pd ari kejadian tu..kalo xdpt g,sory to say....aku hanya mampu merancang...tp DIA yg menentukan..cheeeiiwahhh,,,ape2 pun..akak nak wat ucapan jugak...


wahai mempelai2 yg cantek dan segak bergaye...

"SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT KAWAN2KU...
MOGA JODOH KALIAN KEKAL SEHINGGA AKHIR HAYAT...
MOGA CINTA KALIAN KEKAL SAMPAI SYURGA..
MOGA RUMAH TANGGA KALIAN DILIMPAHI RAHMAT DARINYA...DAN
...
JGN LUPE DOAKAN AGAR JODOHKU CEPAT SAMPAI=))" keh3..
nah amik ko...merah dan besar..itu maksudnyer SANGAT PENTING DAN PERLU "DIHIGHLIGHTKAN
"agagaga

special dedication to them:

JEM DAN PASANGAN(PEP34)
SYAM DAN PASANGAN(PEP34)
WAN DAN PASANGAN(PEP34)
HAKIM DAN PASANGAN(PEP34)
MIAH DAN PASANGAN(SMTPM)
SHIDA DAN PASANGAN(SMTPM)
IDA DAN PASANGAN(SMKPC)
SHIMA DAN PASANGAN(SMKPC)
HAS DAN PASANGAN(TNB PBN SELANGOR)
HAIRANI DAN PASANGAN(TNB PBN SELANGOR)

fine.fine..akak tahu tajuk entry xsesuwai dgn ape yg tertulis..tp..ade ai kesah??
=P..bye!~



5.17.2010

Nobody Nobody but You!



counting daysss..aiyayayayaaai~~(@.@)


selamat bertemu kembali,
sudah lame kamu pergi,
rindu selalu datang menguji,
tapi kiter tetap tabah menghadapi...

pantun xsedap jgn mrah.bye!~

5.07.2010

Celaru

Fikiran celaru haru biru menyampah mcm smpah..huwaaaa...

Sy akan di transfer ke Pejabat Pengurus besar Negeri Selangor iaitu di Shah Alam..baru sahaje rase dlm keadaan stable tggl bersame chenta dan hati di Ampang..huuu...skrg kene pk2..nak kene pindah lg..Tapi kalau berulang dr ampang ke shah alam..dah tentu lah jauh xlarat nk layan jem pastilah balik tdo terbongkang terus nampak gayenyer...huk3. Kalau sebelom ni berulang dr ampang ke bangsar pon dah rase sedikit malas nak drive pegi and balek keje..apatah lg dr ampang ke shah alam...ibarat dr hulu nk ke hilir...huhuhu...but i love ampang...sbb sy ade Q. I. R..hihihi..GUest who? mereke ialah pengubat hati beta...huahuahua




doakan yg terbaek untuk ku sebagai 33KV Rehab Engineer=)
demi ilmu teknikal sy terpakse menolak pelawaan Mr GUna tersyg utk berkhidmat di Regional Control Centre, Bangsar...sory Mr GUna..i will come back for u after i dah malas nak put effort on technical side oke...c u...terime kaseh utk segale ilmu yg diajar oleh kamu..mungkin kiter boleyh kluar minum bersame suatu hari nnt=P

4.23.2010

kampungan!~

hey hey you you....selamat berjumpe kembali...sehari berada dirumah di kampong ku yg tercinta menjadikan hatiku berbunge2...sbb boleyh berada disamping ibu dan abi tercinta..tetapi tatap jauh dgn yg tercinta..tatapi tatap dekat dihati..dup dup dup dup...dengar xdegupan jantung ai?=D

Pepagi td sempat ke pasar wakaf baru tempat shopping kegemaran ku.... disane menjanjikan pelbagai pakaian yg mengiurkan...wuwuwuw~~ sempat merembat 4 helai baju dan sehelai skirt labuh utk pegi keje...dan sepasang baju utk ibu tercenta...hihihihi...manekala tdung2 yg dikirim rakan tdk dilupekan...harge mmg berpatutan..rase mcm nak borong sume brg...how i wish~~~

okelah, misi balek kali ni sbnrnyer...nk shoping kat wkf bharu dah berjaya..nk shoping kt psr ct khadijah(esok)..nak beli lepok duyan, dodol, keropok, jajan...bla bla bla...xpaham kenape n sejak biler aku mengidam nak mkn bende2 camgini..menyangkal same skali kate pepatah.."hujan emas di negeri org, hujan batu di negeri sendiri"..rase mcm salah...ade ai kesah???...=P ....nak tgk new born bby kak long to be 8D...(ptg ni)...nak belanja spupu spapat mkn2...and nak makan nasik kukus haikal! sape nak blanje!! moh!

Malam esok dah kene balek KL smule...
huuu(T____T)


4.03.2010

i learn from the lesson...

oke..sesuai dgn topic kali ini...ini adelah cerite benar melaenkan yg benar2 blake...tersebutlah kisah pd semlam ari tggl 3 april...sy telah menjadi begitu excited utk berpindah ke sebuah bilek berdekatan dgn tmpt tggl sy dan kesayangan-kesayangan sy skrg...walaupun mereke kesayangan sy, tp sy tetap mahu berpindah kerana ingin menjauhi rase tdk selese dgn kehdiran sy menempel dirumah mereke......( sygness i love u...)...dgn itu..sy mencari bilek yg berdekatan....walaupon sy tahu mereke emo pd hari dan mlm keesokan utk sy berpindah...heheehe

make dgn sekali site visit sy telah menyetujui utk menywe bilek tersebut tanpe melihat sluruh kaum kerabatnye terlebih dahulu...( mungkinkah kerana sy seorang yg terlalu naif dan suci didlm debu? ).....sy telah berkenan dgn ke polite-an gadis dirumah tersebut mungkin...walaupon die agak sexaaaayy...ade sy kisah?? x...sbb biase lah kan...org kay el....=P...and katenyer...die ade roomate sorg lg...(master bedroom)

tggl 3 april...dgn xcited nyer sy pegi kerumah tersebut ( dgn xmandi ) utk letak3 barang3 sy n bayar duit sewe yg selebihnyer selepas terlebih dahulu membuat bayaran deposit sblm itu..oke...budak itu mmg polite dan sompam samtum...die menawarkan diri utk menolong sy mengangkat brg...itu mmg baek oke....dan sblm tu pon, die renew kan bilek sy..cat and tampal lantai yg koyak...sy terharu...(T__T) sehingga merasakan...baek sungguh bdk ini...( adekah ade udang disebalek kueh tiaw kungfu?)

setibenyer sy disane...lalu sy mengetext gadis polite tersebut...."u, i dah smpai...."..lalu mereka turun........dan.....disitulah bermulanya sebuah kisah...

"i learn from the lesson...."
gmbr sekadar propaganda~~
(O.o)
(>.<)
(@.@)
(T__T)
sy terkejut...kerana melihat kwn sebilik dgnnyer itu ialah seorg gadis tetapi berupa teruna yg sgt macho...(sendiri2 paham oke)
lalu sy menggelabah...deposit sudah dibayar...brg2 dah angkut masuk bilek....mane mahu lariiiiiii~~~
tdk3...sy xsanggup serumah dgn org sebegitu....kerana sy tdk pernah menyangke sy akan serumah dgn gadis polite yg bercinta dgn si gadis macho bercap and bertindik dibibir sebegitu....
moral of the story.....never be so pandai to make ur own decision...dgrlah nasihat kwn2, adik beradik, ibu anda khususnye...sesungguhnyer mereke lebeh mengenal dunia luar....
kpd my sayangness...qima, ijan, rat n papah....thanx for all ur supports.....and sy sudah kerugian 300 utk bln ini...free2 shj oke...ape2 pon...ini pengajaran yg akan sy jadikan ikhtibar buat ank cucu cicit sy suatu mase nnti
bye!

2.21.2010

Here i come!


(gmbr ini tiade kaitan dgn entry kali ini...=P)
jgn tiru aksi ini...ini contoh utk buat phasing test before do the switching..

ok ok..fine..dah lame xupdate blog..dikale malas nak wat keje ni (konon2 rajen, bwk balek kerje kat umah)..ai xkire..nak hupdate jugaks..
tatahu nak update ape...tp tetap nak update sbb da lame xupdate..kate org jgn tgl umah kosong lame2..nnti berhantu..so, kate aku..jgn tggl blog lame2..nnti berhantu...muahahaha=D
tatahu lah merepek ape ptg2 ni..mayb sbb aku dok sorg2 kat umah kot..hihihi...

ok. skrg nk bg reasons nape lame sgt xupdate blog yg nyaris2 berhantu ni...listen carefully..opss no..read carefully wokeyh?

pertame2:
sbb xsempat nak online lame2 and menaep blog pjg2 wat crite pnjg2 sb xde mase oke..xde mase means aku kekurangn mase utk diri sendiri dan juge org yg disyg...smpai org yg disayang merajuk2 membawa hati merasakan dirinya tdk disayangi..aduyaii....tragedi oke..
maklum la semenjak bergelar wanita yg bekerjaya ni...tyme management aku agak messy ckit...mayb sbb keadaan dah berubah..kerje bersepah2 and ari2 bos tanyer..dah siap ke belom? huuu...xsuke taw..huk(>.<).....
ehmm...i'll try to improve...nak sgt wat blog yg masyuk mcm org laen..cthnyer..hanis zalikha and red mummy tuh..siap dpt income melalui nufnang lagih...ini menimbulkan kejelesan oke...

kedue2:
tyme online kat opis..ai xleyh bukak internet sgt..sb cover line oke..workspace ai betol2 kat laluan bos2 lalu lalang...so, perbuatan mengupdate blog waktu ofis hour sungguh tdk manis oke..ade paham??

ketige2:
perkembangan otak agak slow menyebabkan xde crite utk di blog kan padahal byk kisah yg berlaku dan boleyh dikongsi sepanjang aku menyepi...tatahu kenape...mayb sbb terlalu byk hal yg perlu diuruskan instead of menghupdate blog yg nyaris berhantu ini...

keempat2:
lu pk la sendiri! heee...no heart feeling okeh?~~

ok.ok.ok..