2.21.2010

Here i come!


(gmbr ini tiade kaitan dgn entry kali ini...=P)
jgn tiru aksi ini...ini contoh utk buat phasing test before do the switching..

ok ok..fine..dah lame xupdate blog..dikale malas nak wat keje ni (konon2 rajen, bwk balek kerje kat umah)..ai xkire..nak hupdate jugaks..
tatahu nak update ape...tp tetap nak update sbb da lame xupdate..kate org jgn tgl umah kosong lame2..nnti berhantu..so, kate aku..jgn tggl blog lame2..nnti berhantu...muahahaha=D
tatahu lah merepek ape ptg2 ni..mayb sbb aku dok sorg2 kat umah kot..hihihi...

ok. skrg nk bg reasons nape lame sgt xupdate blog yg nyaris2 berhantu ni...listen carefully..opss no..read carefully wokeyh?

pertame2:
sbb xsempat nak online lame2 and menaep blog pjg2 wat crite pnjg2 sb xde mase oke..xde mase means aku kekurangn mase utk diri sendiri dan juge org yg disyg...smpai org yg disayang merajuk2 membawa hati merasakan dirinya tdk disayangi..aduyaii....tragedi oke..
maklum la semenjak bergelar wanita yg bekerjaya ni...tyme management aku agak messy ckit...mayb sbb keadaan dah berubah..kerje bersepah2 and ari2 bos tanyer..dah siap ke belom? huuu...xsuke taw..huk(>.<).....
ehmm...i'll try to improve...nak sgt wat blog yg masyuk mcm org laen..cthnyer..hanis zalikha and red mummy tuh..siap dpt income melalui nufnang lagih...ini menimbulkan kejelesan oke...

kedue2:
tyme online kat opis..ai xleyh bukak internet sgt..sb cover line oke..workspace ai betol2 kat laluan bos2 lalu lalang...so, perbuatan mengupdate blog waktu ofis hour sungguh tdk manis oke..ade paham??

ketige2:
perkembangan otak agak slow menyebabkan xde crite utk di blog kan padahal byk kisah yg berlaku dan boleyh dikongsi sepanjang aku menyepi...tatahu kenape...mayb sbb terlalu byk hal yg perlu diuruskan instead of menghupdate blog yg nyaris berhantu ini...

keempat2:
lu pk la sendiri! heee...no heart feeling okeh?~~

ok.ok.ok..