12.29.2009

L.o.v.e??

dont u dare talk about [love] when u r not really understand the meaning of love?

love is the way ur feeling to the person,
the way u appriciate the person,
the way u express ur sincerity to the person,
and the way u give all your honesty to the person....

LOVE IS NOT ONLY A WORD, IT COMES WITH FULL OF MEANING AND FEELING...


p/s: jgn bicare ttg cinta, kalau anda xde ciri2 spt diatas (-.-)




12.21.2009

STAY AWAY FROM ME. . . . .=(

12.16.2009

Jangan merungut mcm sesungut

bowsan tatahu nak buat ape smpai terpanggil utk mengupdate belog yang dah lame ditinggalkan sepi..hehehe,,,arini ade mood ckit utk jari jemari ku yang halus mulus ini menaip...for this tyme being aku stay kt seri kembangan at kak ina's house (one of my ofismate)..sementare menunggu placement ttp aku di TNB mane nnti..haiyooo..yerla kan..mcm mane nak sewe umah kalo xtahu tetap ke idak..nak2 zaman skrg ni..sume nak deposit 2+1 la plus maintenance lg, utilities, parking lg,,huuu..nyampah....
sometime rase management TNB ni mcm ade yg xkene jer..geram haku..plis la consider org punyer tmpt tggl and transport..nak2 org yg mcm aku ni..serbe kekurangan..huwaaaaaaa..wutsoever pon, skrg ni aku ditempatkan di bangsar..keje rilex giler..got lot lot lot of free tyme..muahihihi..tp lot lot lot of knowledge jugak dpt..sbb byk attach ke sane and ke sinun..kadang2 rase bersyukur jugak..sbb buat keje yg xtension and mcm mkn gaji bute pon ade..hahak..ape yang nk aku highlite kan and remind diri sendiri is try the best to gain knowledges as much as i can wherever i've been placed.
bersyukur lah dgn ape yg ade..jgn asyik merungut dan merungut sdgkan ianya berlaku kerana Tuhan ingin memberikan sesuatu kpd kite.ade paham???

owh owh..cepat lah bulan 1..ade surprise utk aku..time kaseh nik nadiani=D