3.20.2011

Motivating Nandini

Setiap kali ade semangat dan ade tajuk utk berblogging sy tidak berada didepan lappy. Tp setiap kali berada didepan lappy dan sign in utk blogging sy kaku utk memblog dan hilang idea dan langsung xbersemangat. tak faham kenapa. (-.-)..
Maka jika sy sedang berblogging diwaktu pejabat maksudnye sy sedang stress dan xde tmpt utk mengadu, xde idea utk buat paperworks, ataupun sy memang xde keje...hehe..dan situasi sekarang ialah sy xde idea utk buat paperwork sy..
>(-____-)<
.
.
.
.
.
.
.
Sy akui skrg kerje sy byk didlm ofis iaitu membuat paperworks dan membuat pembentangan. Dari zaman belajar sehingga zaman kerja ni, sy mmg xsukekan pembentangan kerje. sbb i dont knoe how to xplain to others..sy mmg xberbakat memberikan penjelasan.huhuhu.,,sbb sy berperasaan bahawa maksud yg nak dismpaikan tu, org xkan faham. susah jugak menghadapi masalah mcm ni kan? huuuuu..dan the best part is sy xkan volunteer utk buat pembentangan unless terpakse dan dipaksa...ha ha ha ha....mmg hampeh la sy ni. mmg malang bekerja dgn sy...dan masuk alam pekerjaan ni, sume org compete utk tunjuk bagus. but not me..eceiiii..padahal mmg sy xconfident nak tunjuk bgus..so bg can lah kat org yg beria nak..kan? hehehe..mls mak nak layan kaw nyahhh...tp in worst case, dpt arahan drpd boss utk buat pembentangan...huwaaaa...nak xnk, have to...and the best thing is, paper work sy LULUS...hoyey!..LULUS ok,,,bukan nak ckp, tp mmg nak ckp la kan...ade je paper yg di bentangkan oleh jurutera kanan yg xlulus...btol..mak xtpu...=) so, boley xsy nak katekan kat cni? yg audience/jawatankuasa faham ape yang sy smpaikan dan bentangkan and how i convinced them to approve my paper? hehehehehe..maksudnye apa yg nak dismpaikan adalah tercapai...Great!!! dont u feel wut i felt? teheehehe~
so, now smbung balik buat paperwork kaw nyahhh..VO (variation order) utk keperluan (CT)Current Transformer di PPU Pandamaran...nnt ko nak kene present lg...(-.-")
p/s: sesungguhnye ini adalah motivation utk sy meneruskan kerja membuat paperwork,,,good nandini,,u have ur own way to motivate urself. maklumla sejak kerja ni, selalu sgt demotivated xpasal2...=(

No comments: